Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Górcső alatt a cipzáros talpú cipők - avagy Anyukák tesztelték a cipőket

Górcső alatt a cipzáros talpú cipők - avagy Anyukák tesztelték a cipőket

 

 

https://www.facebook.com/Mommynity/

Sziasztok, itt Vica.

Előttetek van a kép, amikor télen, nagykabát, sapka, sál már rajtad, a bejárati ajtóban egy szibériai önkéntesként kinéző gyerek sírva várja, hogy induljatok már el, de a nyamvadt bundás csizmába az istennek nem bírod beletuszkolni a lábát, mert ahhoz még pici, hogy tartsa a kis pufi lábfejét, de ahhoz már nagy, hogy elég legyen egy vastag zokni vagy kocsicipő a sétához. Tisztán emlékszem, hogy Ábrissal mennyit szívtam emiatt. Valamiért a gyerekcipő gyártók nagy része azt hiszi, hogy egy 10-12 hónapos gyerek még tuti nem bír járni, ezért ebben a falatka 17-18-as méretben szinte csak puhatalpú kis babacipőket lehet kapni. Ha mégis árulnak rendes kiscipőt, aminek talpa van, az általában olyan mint a beton, nem hajlik, nem kényelmes, és ami az én vesszőparipám: NEM LEHET RÁHÚZNI A BABA LÁBÁRA. 
Milyennek kellene lennie egy jó első cipőnek? Fontos, hogy az anyaga légáteresztő legyen, és hogy bírja a strapát, az épp járni tanuló babák nagyon sokat másznak még, könnyen kikoptatják a cipőcske orrát. A másik lényeges dolog, hogy könnyen hajoljon a talpa, ne egy merev, vastag valami legyen, mert abban nem tud lépegetni egy totyogós. A harmadik, hogy olyan kiképzése legyen, hogy ne kelljen a szegény gyerek lábát tuszkolni, hanem könnyen fel lehessen rá adni. És végül, legyen könnyű, hogy a kicsik úgy érezzék, mintha mezítláb lennének.

Na és most, hogy felcsigáztam minden anyát akiről ömlik a víz a bejárati ajtóban minden nap, LÉTEZIK ILYEN CIPŐ!!!!
Az azaga.hu jóvoltából Viola, Lenke és Gerda is kapott 1-1 cipőcskét, amiknek cipzáros a talpa. Ezt úgy kell elképzelni, hogy gyakorlatilag szét lehet nyitni a kiscipőt, így kb. 5mp ráadni a lábukra, és még a nagytesók is meg tudják csinálni ezt a hadműveletet.
Igazi első cipők, a legkisebb babalábakra lehet kapni 3 méretben, mindenféle színben és fazonban. Magyarországon egyedül az azaga.hu újonnan induló webshopjából lehet megrendelni a ezeket a kis cipzáros talpú surranókat. 
Nekünk nagyon bejött, igazán jó találmány, és még a 3 gyerekes nővéreim is lelkesen bólogattak, hogy ó, ha ilyen az ő idejükben lett volna... 

 

Keresés