Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fontos babád lábának egészséges fejlődése?Erre figyelj!

Fontos babád lábának egészséges fejlődése?Erre figyelj! A mászó babák felegyenesedése, első léptei izgalmas élményt nyújtanak a babának és a családnak egyaránt, egyúttal a járás és a felegyenesedett testtartás jelentős terheket ró a baba lábára.  A gyermekek többsége egészséges lábbal születik, a későbbi lábpanaszok jellemzően a helytelenül megválasztott cipők következményei, nem mindegy tehát , hogy az elérhető széles kínálatból milyen lábbelit választunk gyermekünknek! Az intenzív igénybevétel miatt a kényelem, egészség, minőség kritériumainak meg kell, hogy feleljen egy jó babacipő, emelett jó, ha divatos és praktikus.

 

Szeretnéd, ha egészségesen fejlődne babád lába? Nem mindegy milyen cipőket választasz számára!

 

De mik is ezek a kritériumok és van-e olyan babacipő, ahol nem kell kompromisszumokat kötnünk? A jó hír, hogy igen! Már Magyarországon is elérhető a babacipők új dimenziója, az AZAGA cipzáros talpú cipő, amely a fenti valamennyi követelménynek eleget tesz.

Az ortodédus szakorvosok kezdetben a mezítlábon járást ajánlják a babáknak, azonban ez a földön lévő szennyeződések miatt veszélyes lehet, elcsúszhat, illetve fel is fázhat a baba. Fontos kritérium tehát a rugalmas, puha, gyermek lábmozgását követő csúszásmentes talp, amely mezítlábas kényelmet ad nekik. Itt van még a babák talpának erőteljes izzadása, ezért lényeges, hogy a cipő lélegző, nedvességet magába szívó anyagból készüljön! Szerencsés, ha ez az anyag bababarát, krómmentes a kicsik egészsége érdekében! Rugalmas legyen a talp, de tartsa is a lábát? Igen! A cipők kiképzése úgy van kialakítva, hogy stabilan tartja a sarkat és lágyan öleli körbe a bokát! 

  AZAGA cipők

 

Fontos szempont a praktikum és a divat is, az AZAGA cipzáros talpú cipői innovatív módon a talp teljes részénél körbecipzározhatóak, így pillanatok alatt feladható akár magas lábfejű babáknak is, emellett rendkívül trendi megjelenésűek, talpbetétük pedig kivehető. Lényeges, hogy babánk szinte ne is érzezze a cipő viseletét, ne próbálja meg folyton levenni, hála a körbecipzáros talpnak gyermekünk nem lesz képes levenni magáról a cipőt, pillekönnyű súlya pedig elfeledteti vele, hogy egyáltalán lábbelit visel.

Játszótéren, vagy otthon, kúszva-mászva, gyalogolva, nekik csak a játékkal kell foglalkozniuk!

Válassz kényelmes Azaga babacipőt a baba első lépéseihez.
Nézd meg a kollekciót ITT »

AZAGA cipők

Cikkünk megírásában együttműködő partnerünk: AZAGA- Társ az első lépésekben

Forrás: https://www.babanet.hu/gyerek/gondozas-apolas-taplalas/szeretned-ha-egeszsegesen-fejlodne-babad-laba-nem-mindegy-milyen-cipoket-valasztasz-szamara/

Keresés