Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fontos babád lábának egészséges fejlődése?Erre figyelj!

Fontos babád lábának egészséges fejlődése?Erre figyelj!

https://www.babanet.hu/gyerek/gondozas-apolas-taplalas/szeretned-ha-egeszsegesen-fejlodne-babad-laba-nem-mindegy-milyen-cipoket-valasztasz-szamara/

 

Szeretnéd, ha egészségesen fejlődne babád lába? Nem mindegy milyen cipőket választasz számára!A babacipők új dimenziója- AZAGA cipzáros talpú cipők (x)

A mászó babák felegyenesedése , első léptei izgalmas  élményt nyújtanak a babának és a családnak egyaránt, egyúttal a járás és a felegyenesedett testtartás jelentős terheket ró a baba lábára.  A gyermekek többsége egészséges lábbal születik, a későbbi lábpanaszok jellemzően a helytelenül megválasztott cipők következményei, nem mindegy tehát , hogy az elérhető széles kínálatból milyen lábbelit választunk gyermekünknek! Az intenzív igénybevétel miatt a kényelem, egészség, minőség kritériumainak meg kell, hogy feleljen egy jó babacipő, emelett jó, ha divatos és praktikus.

 

De mik is ezek a kritériumok és van-e olyan babacipő, ahol nem kell kompromisszumokat kötnünk? A jó hír, hogy igen! Már Magyarországon is elérhető a babacipők új dimenziója, az AZAGA cipzáros talpú cipő, amely a fenti valamennyi követelménynek eleget tesz.

AZAGA cipők

Az ortodédus szakorvosok kezdetben a mezítlábon járást ajánlják a babáknak, azonban ez a földön lévő szennyeződések miatt veszélyes lehet, elcsúszhat, illetve fel is fázhat a baba. Fontos kritérium tehát a rugalmas, puha, gyermek lábmozgását követő csúszásmentes talp, amely mezítlábas kényelmet ad nekik. Itt van még a babák talpának erőteljes izzadása, ezért lényeges, hogy a cipő lélegző, nedvességet magába szívó anyagból készüljön! Szerencsés, ha ez az anyag bababarát, krómmentes a kicsik egészsége érdekében! Rugalmas legyen a talp, de tartsa is a lábát? Igen! A cipők kiképzése úgy van kialakítva, hogy stabilan tartja a sarkat és lágyan öleli körbe a bokát! 

  AZAGA cipők

Szeretnéd, ha egészségesen fejlődne babád lába? Nem mindegy milyen cipőket választasz számára!

Fontos szempont a praktikum és a divat is, az AZAGA cipzáros talpú cipői innovatív módon a talp teljes részénél körbecipzározhatóak, így pillanatok alatt feladható akár magas lábfejű babáknak is, emellett rendkívül trendi megjelenésűek, talpbetétük pedig kivehető. Lényeges, hogy babánk szinte ne is érzezze a cipő viseletét, ne próbálja meg folyton levenni, hála a körbecipzáros talpnak gyermekünk nem lesz képes levenni magáról a cipőt, pillekönnyű súlya pedig elfeledteti vele, hogy egyáltalán lábbelit visel.

Játszótéren, vagy otthon, kúszva-mászva, gyalogolva, nekik csak a játékkal kell foglalkozniuk!

AZAGA- Társ az első lépésekben.

AZAGA cipők

Cikkünk megírásában együttműködő partnerünk: AZAGA- Társ az első lépésekben

Kövesd őket a Facebook oldalukon is: https://www.facebook.com/AzagaTextil/

Keresés