Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

AZAGA Blog

2019. 04. 15. 21:46:00 AZAGA
5 érv, hogy miért válasszunk magas minőségű cipőt totyogó babáknak! Örökzöld téma a szülők körében, hogy milyen cipőt válasszanak gyermeküknek. Tudjuk, hogy a jól megválasztott babacipő nem csak élmény a gyermeknek, de biztosítja az egészséges láb fejlődését is. A szülők felelőssége tehát nem kicsi, természetesen minden szülő a legjobb lábbelit szeretné megadni gyermekének, összegyűjtöttem azokat az érveket, amelyeket érdemes számításba venned, mielőtt cipőt választasz babádnak!
2019. 03. 28. 14:50:37
5 óriási hiba az első babacipő vásárlása előtt, amit SOHA ne  kövess el! A baba első cipője legyen kényelmes, puha és persze divatos - alighanem ezek a leggyakoribb elvárások, amit anyukák a babacipő vásárlás előtt megfogalmaznak. A tudatos döntéshez ehhez azonban egy picit érdemes messzebb menni, ha szeretnénk elkerülni a legnagyobb babacipő vásárlási hibákat. Összegyűjtöttem őket, remélem neked is segítenek.
2019. 03. 27. 15:55:19
Babacipő, puhatalpú vagy zokni - miben tanuljon járni a baba?

A baba első cipőjének kiválasztása izgalmas, de korántsem egyszerű feladat, hiszen ma már tudjuk, hogy számos felnőttkori lábprobléma oka a rosszul megválasztott első cipőkre vezethető vissza. Izgulnak is az anyukák és örök téma a közös sétákon, hogy milyen legyen a baba első cipője. A vélemények persze eltérőek, vannak olyan babák, akik egész nap csak mezítláb “közlekednek”, sokan esküsznek a puhatalpú mamuszokra és persze ott a másik véglet, akik ébredéstől alvásig cipőt viselnek. Alaposan körbejártam ezért a témát, hogy kiderüljön, mi a legjobb a babának? Miben is tanuljon járni?

2018. 12. 10. 14:04:19
Fontos babád lábának egészséges fejlődése?Erre figyelj! A mászó babák felegyenesedése, első léptei izgalmas élményt nyújtanak a babának és a családnak egyaránt, egyúttal a járás és a felegyenesedett testtartás jelentős terheket ró a baba lábára.  A gyermekek többsége egészséges lábbal születik, a későbbi lábpanaszok jellemzően a helytelenül megválasztott cipők következményei, nem mindegy tehát , hogy az elérhető széles kínálatból milyen lábbelit választunk gyermekünknek! Az intenzív igénybevétel miatt a kényelem, egészség, minőség kritériumainak meg kell, hogy feleljen egy jó babacipő, emelett jó, ha divatos és praktikus.

 

Keresés