Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ismerj meg

 

AZAGA cipzáros talpú cipők- Játékra tervezve

A játék elengedhetetlen része gyermekeink életének. Kora reggeltől késő estig folyton a felfedeznivalókat keresik , ami rengeteg szaladgálással, mászással és ugrálással jár.Éppen ezért sokkal magasabb követelményeknek kell megfelelniük ezeknek az intenzív igénybevételnek kitett gyermek cipőknek. A gyermek cipőknek nem csak kényelmesnek és lélegzőnek kell lenniük, hanem babáink első bizonytalan lépéseinél is támaszként ott kell lenniük.Ezek a fontos kritériumok minőségi , modern és biztonságos lábbelit kívánnak, melyek gondosan válogatott anyagokból készülnek nagy odafigyeléssel . Tervezők, cipőkészítők egész csapata dolgozik azon, hogy a legmagasabb minőségű természetes anyagok és a modern technológia felhasználásával garantálják a gyermekek lábának kényelmét. Valamennyi kollekciónk cipőit gyártás előtt gyerekek lábán tesztelik és tökéletesítik .

Cipzáros talpú cipők

Miért?

A leginnovatívabb, egyedibb és egyszerűbb módja a cipő felvételének. Megkönnyíti a szülők dolgát , a cipzárnak hála a teljes talp rész lecipzározható, így könnyedén belebújtatható akár a magas lábfejű babák lába is. Gyermekeknek lábizami pedig a cipő rugalmasságának köszönhetően egészségesen és természetesen tudnak fejlődni.

A babák lábának anatómiája szerinti tervezés:

A cipő elülső része mind szélességében, mind hosszában úgy van kialakítva, hogy teret engedjen a baba lábujjának szabad mozgásának, akadálytalan növekedésének. Ugyanakkor hátsó része a baba sarkánál megerősített, hogy biztonságosan tartsa a lábat, miközben puha része védi a bokát.

LÉLEGZŐ

100% lélegző

Mikrofiber anyaga saját súlyának nyolcszoros mennyiségű nedvességet köt meg.

Garantálja a láb szárazságot, hőmérséklet szabályzó technológiájának hála nem izzad bele a baba izzadásra hajlamos lába.

Pillekönnyű súlyú

Babák számára szinte észrevehetetlen viselet, mezítlábas érzés

 

Kényelmes , szabad érzést ad a babáknak

Egészséges viselet

Hipoallergén

Anyagát tekintve króm 6 és nikkel mentes

 

Kivehető talpbetét a maximális higéniáért és a baba lábméretének könnyebb követhetőségéért 

A cipők az Europai Unió területén készülnek. A cipők készítésénél nagy figyelmet fordítanak arra, hogy trendi darabokat alkossanak , hiszen mindannyian tudjuk, hogy gyermekeink azt a cipőt viselik szívesen, amely nekik is igazán tetszik.Az AZAGA cipzáros talpú cipőik elfeledtetik a gyermekkel, hogy egyáltalán viselik őket, így nekik csak a játékkal kell foglalkozniuk.

 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés