Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szállítási információk

MEGRENDELT TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓJA

 

A megrendelt termék(ek) házhozszállítása futárcég bevonásával történik. A megrendelt termékek házhozszállítását az Azaga webáruház üzemeltetője az AZAGA Textil Kft. megbízásából a Fürgefutár.hu-n keresztül a  GLS futár cég végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen minimum két alkalommal megkísérli a küldemény a kézbesítését.

A webáruházban megvásárolható termékeinket gondosan csomagolva szállítjuk ki vevőinknek, kizárólag Magyarország területére szállítunk, egységesen 990 forintos áron. Azon vásárlóinknak, akiknek bruttó rendelési összege a 15 000 forintot eléri, termékeit szállítási költség nélkül szállítjuk ki,  az általuk megadott szállítási címre.

A csomagok kézbesítését a GLS munkanapokon  8-19 óra között végzi. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni (erre a megrendelés folyamatánál, az Adatok megadása - Szállítási cím - Új cím megadása mezőben nyílik lehetőség). A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg a megadott szállítási címen. Kézbesítést megelőzően a futárszolgálat a kézbesítés tényéről üzenetet küld a címzettnek.

Sikertelen kézbesítés esetén a csomag visszakerül webáruházunkhoz. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt nézze át és vizsgálja meg, hogy az hiánytalanul, sérülésmentes állapotban kerüljön Önnek átadásra. Ha mégis sérülést vagy hiányt tapasztal, akkor kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot a futártól! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Amennyiben önnek vissszajelzett terméke  nem érkezik meg, kérjük azt ügyfélszolgálatunk felé emailben,levélben vagy telefonon jelezze!

 

A szállítást végző futárcég honlapja: https://gls-group.eu/HU/hu/home. A futárcég központi telefonszáma, kapcsolati űrlapja a fenti honlap “Kapcsolat” menüpontja alatt érhető el. Szállítással kapcsolatos kérdések esetén az info@azaga.hu email címen vagy a (+36) 30 783 4668  telefonszámon tud érdeklődni kollégánktól munkaidőben.

Keresés